EffectEro capsule – opinii, preț, unde să cumpere?

EffectEro capsule – opinii, preț, unde să cumpere?


Impotența masculină este o problemă foarte gravă care nu numai că vă împiedică să aveți relații sexuale complete, dar vă afectează și stima de sine.

În acest articol, vom vorbi despre un remediu natural pentru impotență care s-a dovedit a fi la fel de eficient ca și medicamentele, dar cu mult mai puțin risc pentru sănătatea ta. Faceți cunoștință cu EffectEro!

Ce este EffectEro?

Ce este EffectEro?

EffectEro este un gel de nouă generație care vă permite să creșteți lungimea și circumferința penisului, să vă îmbunătățiți erecția și să măriți durata actului sexual.

Potrivit producătorului, utilizarea regulată a acestui gel este capabilă să:

 • Creșterea dimensiunii penisului cu până la 7,5 cm în decurs de o lună de tratament;
 • Îmbunătățirea performanțelor sexuale masculine până la 3 raporturi sexuale la rând după o perioadă de repaus foarte scurtă;
 • Îmbunătățește dorința prin eliminarea pierderii libidoului cauzată de probleme fizice sau de stres.

Cum funcționează EffectEro?

Studiile efectuate de producător au arătat că persoanele cu un penis mai mic de 14 cm în erecție nu reușesc să își satisfacă în mod adecvat partenerele, deoarece un penis prea mic nu poate ajunge la punctele de plăcere ale femeilor.

Nici măcar o erecție slabă sau prea scurtă nu asigură un raport sexual satisfăcător și, adesea, îi face pe cei care suferă de ea să își piardă dorința de a face sex, astfel încât să nu se mai simtă inconfortabil cu partenerul lor.

Utilizarea EffectEro pe bază de ingrediente active naturale strict controlate elimină în același timp atât problema penisului mic, cât și problema erecțiilor scurte și/sau incomplete.

Mecanismul de acțiune funcționează la trei niveluri diferite:

 • Ingredientele sale active cresc producția de oxid nitric. Azotul atrage mai mult flux sanguin în vasele situate în corpul cavernos, oferind o erecție mult mai puternică;
 • Fluxul crescut de sânge face ca vasele să fie mult mai flexibile. Acest lucru face ca penisul să pară mai voluminos și mai masiv și crește foarte mult sensibilitatea;
 • Efectul vasodilatator ajută, de asemenea, la prelungirea duratei erecției, îmbunătățind semnificativ relațiile intime.

Beneficii și efecte ale utilizării EffectEro

Beneficii și efecte ale utilizării EffectEro

Prin utilizarea regulată a EffectEro, nu veți mai avea nevoie de medicamente și pompe pentru a vă mări penisul. Puteți spune în sfârșit adio acelui sentiment frustrant de disconfort pe care îl simțeați de fiecare dată când aveați o întâlnire intimă cu o femeie.

Relațiile tale vor deveni mult mai lungi, mai intense și mai satisfăcătoare, iar tu vei fi fericit să-ți arăți penisul ori de câte ori te lasă. Acest produs, atât de simplu și totuși atât de eficient, vă va ajuta cu adevărat:

 • Creșteți dimensiunea penisului la 7,5 cm;
 • Obțineți erecții mai puternice;
 • Prelungiți de 3 ori durata relației voastre;
 • Faceți ca viața sexuală să fie mult mai satisfăcătoare;
 • Simțiți-vă mai încrezători și mai confortabili cu partenerii dumneavoastră în timpul întâlnirilor intime.

Cum se aplică – cum se utilizează EffectEro?

EffectEro trebuie aplicat direct pe penis, cu un masaj ușor de jos în sus, de cel puțin 2 ori pe zi.

Produsul se absoarbe ușor, astfel încât vă puteți îmbrăca imediat după aceea. Nu este necesar să aplicați crema imediat înainte de actul sexual, deoarece efectele sale durează mult timp după aplicare.

Ce ingrediente conține EffectEro?

Ce ingrediente conține EffectEro?

Eficacitatea acestui gel de mărire a penisului se datorează în principal compoziției sale bazate pe ingrediente naturale. Acestea s-au dovedit a promova fluxul sanguin în interiorul corpului cavernos. Acestea ajută la hidratarea și întărirea pereților interiori ai penisului în același timp, făcându-l să pară mai mare și mai măreț.

 • Extract de ginseng: Rădăcinile uscate ale acestei plante sunt responsabile pentru creșterea oxidului nitric. Acesta, la rândul său, este capabil să relaxeze mușchii netezi ai vaselor de sânge, crescând fluxul sanguin în interiorul penisului, în special în timpul excitației. Acest lucru permite erecții foarte lungi și puternice;
 • Glicerol: stimulează oxigenarea celulară și regenerează mai rapid țesuturile. Acest lucru vă permite să aveți o relație după alta, fără a fi nevoie să faceți pauze lungi;
 • Sorbitol: reamintește apa din țesuturi. Aceasta face ca pielea penisului să fie mai netedă, mai elastică și mai sensibilă la stimuli externi. Acest lucru duce la senzații și orgasme mai intense;
 • Lactat de mentha: crește producția de testosteron. Are un efect vasodilatator asupra vaselor de sânge, ceea ce contribuie la creșterea volumului în corpul cavernos și în penis.

EffectEro – Contraindicații și efecte secundare

Spre deosebire de medicamentele pentru impotență sau de alte proceduri pentru a asigura o erecție, cum ar fi pompele de penis și gimnastica penisului, cu EffectEro nu aveți efecte secundare neplăcute și nu trebuie să luați substanțe chimice care sunt dăunătoare pentru corpul dumneavoastră.

Folosit local, conform instrucțiunilor producătorului, produsul nu are contraindicații, dar se recomandă să nu fie utilizat de către minori sau de către cei cu afecțiuni cronice, cum ar fi colesterolul ridicat, hipertensiunea sau diabetul.

Ce spun utilizatorii despre EffectEro? Opinii și recenzii pe forum

În general, bărbaților le este greu să vorbească despre problemele lor intime, așa că este uimitor că EffectEro are atât de multe recenzii online.

Singura explicație pe care o putem da este că acesta este un produs care chiar ajută la rezolvarea problemei.

„Nu am știut că am un penis mic până când logodnica mea nu mi-a spus deschis. Asta a înrăutățit viața noastră intimă până când ne-am despărțit și am devenit depresivă. Apoi, într-o zi am citit pe un site despre acest gel de mărire a penisului și am vrut să-l încerc. Folosind EffectEro în mod regulat, am reușit să măresc cu 5 cm în plus în câteva săptămâni. Acest lucru mi-a sporit stima de sine și încrederea în mine. Acum am o nouă prietenă și nu se plânge deloc de mărimea penisului meu!”.

EffectEro – Preț și unde să cumpere? Amazon, Farmacie, Ebay

EffectEro - Preț și unde să cumpere? Amazon, Farmacie, Ebay

EffectEro poate fi achiziționat doar de pe site-ul oficial al producătorului.

Produsele oferite pe site-uri precum Ceneo sau Allegro nu sunt originale și, prin urmare, este posibil să nu funcționeze și să fie periculoase.

CUMPĂRAȚI EFFECTERO LA CEL MAI BUN PREȚ FĂCÂND CLIC PE BANNER ȘI ACCESÂND SITE-UL PRODUCĂTORULUILasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *